Echtscheidingsplein: digitaal scheiden

 

WWW.ECHTSCHEIDINGSPLEIN.EU

Welkom op de site van echtscheidingsplein.eu (Klopstra c.s. Advocaten en Mediators).

Digitaal uw eigen echtscheiding vrijwel geheel zelf samen regelen? Zonder tussenkomst van “echtscheidingswinkels”, “echtscheidingsmakelaars” of hoe deze buitenstaanders zich ook noemen? Zo als het hoort, rechtstreeks met uw eigen advocaat? Dat kan via deze pagina’s van onze site.

Een echtscheiding regelen kan in Nederland niet zonder een advocaat. Zo is dat nu eenmaal wettelijk geregeld. Alle andere tussenpersonen, welke mooie namen ze zich ook toedichten, kosten u dus alleen maar veel en mogelijk overbodig extra geld.

Regel vrijwel alles daarom zoveel mogelijk zelf. Met behulp van onze informatiepagina’s en de digitaal verkrijgbare documenten lukt dat in veel gevallen prima. En komt u er even toch niet uit? Dan staat uw persoonlijke echtscheidingsadvocaat en geregistreerd mediator voor u klaar om u weer op weg te helpen. Dat alles ook nog eens voor zeer aantrekkelijke tarieven.

Uw echtscheiding, uw zorg en contactregeling met uw kinderen, eventuele alimentatieafspraken, verdeling van uw bezittingen, als u het hierover samen eens bent bespaart u zich enorm veel kosten door vrijwel alle stukken zelf in te vullen en via uw advocaat van onze kantoren bij de rechtbank van uw keuze in te dienen.

Zo eenvoudig kan het, zo zorgvuldig als u van een advocaat mag verwachten gaat het.

Meer weten over de kosten daarvan? Blader door de pagina’s van dit menu op onze site en zie hoe eenvoudig het kan zijn.

Als u voor deze manier van scheiden kiest is het in ieder geval zeer aan te bevelen dat u alle informatie zoals dit op onze site is te vinden goed doorleest.

Wilt u meer service dan alleen het indienen van de door u ingevulde stukken en een persoonlijk gesprek om de door u ingevulde stukken door te nemen? Ook daarover vindt u meer op dit deel van onze site.

Vragen? mailt u ons op info@klopstra.nl. Een afspraak voor meer informatie kan uiteraard ook: klik dan hier

Reacties zijn gesloten.