Bereikbaarheid kantoorlocaties i.v.m. Corona

 

 

Algemene informatie over ons kantoorbeleid inzake het Corona virus

Bereikbaarheid advocaten voor bestaande cliënten en nieuwe kwesties

Bereikbaarheid WSNP bewindvoering

Bereikbaarheid kantoorlocaties

Bereikbaarheid Rechtbanken en gevolgen voor lopende procedures

Nieuwe cliënten

Spreekuren

Ook wij voelen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en willen graag een bijdrage leveren aan het voorkomen van verdere verspreiding van het Corona virus.

In het belang van uw en onze gezondheid beperken wij zoveel mogelijk fysieke contacten tussen u en ons. Dit betekent uiteraard niet dat wij geen contact met u kunnen hebben, in tegendeel, onze telefoonnummers, onze mailadressen blijven uiteraard gewoon bereikbaar. Wij beantwoorden uw mails zoals u van ons gewend bent, doorgaans ofwel de zelfde dag of de dag daarop.

Zelfs een Skype gesprek behoort tot de mogelijkheden. Overlegt u dit met uw advocaat en we plannen desgewenst met u een Skype gesprek in.

Stukken welke u zou willen afgeven ontvangen wij nu bij voorkeur per E-mail en in PDF formaat. Heeft u grote bestanden aan ons te mailen, gebruik daarvoor bij voorkeur WeTransfer door hier te klikken

Lukt dit alles niet, belt u dan met ons zodat we met u kunnen afspreken hoe we de stukken van u in ontvangst kunnen nemen. U bereikt al onze vestigingen via 0599 – 650853.

U vindt hier onze contactgegevens en hier de gegevens van alle advocaten

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.