Juridisch spreekuur Stadskanaal

Datum en tijdstip van het spreekuur
Datum: woensdag 21 oktober 2020
Tijdstip: van 15:30 tot 18:30 uur

Vestiging
Kantoor Stadskanaal

Onderwerp:


Juridisch spreekuur Stadskanaal

Klopstra c.s. Advocaten en Mediators houdt op al haar vestigingen een gratis toegankelijk spreekuur.

Tijdens dit spreekuur krijgt u antwoord op uw vragen op juridisch gebied. Voor het doornemen van uw dossier zijn deze spreekuren minder geschikt. Dit betekent dat onze antwoorden tijdens onze spreekuren ook algemeen van aard zullen zijn. U hoort hoe in het algemeen de wettelijke regels in elkaar steken en, afhankelijk van uw informatie, een zeer globale indicatie van uw positie in uw kwestie. Voor een gedetailleerd advies op maat kan op basis van uw informatie een indicatie van onze werkzaamheden en eventuele tarieven worden gegeven.

Alhoewel u uiteraard van harte welkom bent om zonder afspraak binnen te lopen is het raadzaam tevoren contact op te nemen. U ontvangt dan een richttijd wanneer u het beste kunt komen zodat uw wachttijd zoveel mogelijk wordt beperkt. U kunt ons daarvoor onderstaand formulier invullen. Tijdens kantooruren bellen kan uiteraard ook, voor alle vestigingen op nummer: 0599-650853.

De speekuren worden gehouden:

Vestiging Stadskanaal: iedere woensdag van 15.30 tot 18.30 uur

Vestiging Hoogezand-Sappemeer: iedere donderdag van 17.00 tot 18.30 uur

Vult u onderstaand formulier in en zendt u dit aan ons dan krijgt u automatisch een uitnodiging met een richttijd voor uw afspraak.

Laden...

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.