Fraude onderzoek

Fraude binnen bedrijven leidt jaarlijks tot een schadepost van vele miljarden voor het bedrijfsleven. Fraude is doorgaans niet eenvoudig te ontdekken, laat staan dat deze eenvoudig is te bestrijden. U voelt de fraude wel aan maar krijgt er de vingers niet achter.

Op basis van onze onderzoeks- en recherche methodieken en expertise gecombineerd met onze juridische vakkennis kunnen wij u uitstekend en vooral ook discreet van dienst zijn.

Gedetailleerde verslaglegging  van alle waarnemingen en bevindingen aan u zijn voor ons vanzelfsprekendheden.  Onze onderzoeksmethodiek en onze verslagleggingen voldoen aan de hoogste normen en eisen van het civielrechtelijke en strafrechtelijke bewijsrecht. Onze rapportages worden desgewenst tevens voorzien van juridische adviezen op basis van onze bevindingen. Het uiteenzetten van zowel strafrechtelijke als ook civielrechtelijke aspecten, bijvoorbeeld inzake het arbeidsrecht zullen uw verdere beslissingen en eventuele  vervolgstappen ondersteunen.

Wilt u zich geheel vrijblijvend oriënteren op onze mogelijkheden in verhouding tot uw wensen en verwachtingen dan is een afspraak de meest voor de hand liggende vervolgstap.

Mailt u ons op j.klopstra@klopstra.nl of belt u met Hans Klopstra op telefoonnr. 0599-650853

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.