Spreekuren

SPREEKUREN EN HET CORONA VIRUS:

Klopstra c.s. Advocaten en Mediators houdt op al haar vestigingen een gratis toegankelijk advocaten spreekuur.

Normaal gesproken doen we dat uiteraard fysiek aan ons kantoor tijdens speciaal daarvoor ingerichte tijdstippen. Met de komst van het Corona virus is dit echter niet meer gewenst en ook niet meer toegestaan.
Wij willen u juist nu, in deze periode van crisis, nog steeds deze service bieden en hebben deze zelfs uitgebreid.
U kunt nu middels onderstaand invulformulier aangeven dat u één van onze advocaten zou willen spreken en gebruik wilt maken van ons gratis spreekuur. We bellen u dan terug, bij voorkeur omstreeks het door u ingevulde tijdstip, maar in ieder geval op de door u aangegeven dag. 
Tijdens het spreekuur krijgt u antwoord op uw vragen op juridisch gebied. Voor het doornemen van uw dossier zijn deze spreekuren minder geschikt. Dit betekent dat onze antwoorden tijdens onze spreekuren ook algemeen van aard zullen zijn. U hoort hoe in het algemeen de wettelijke regels in elkaar steken en, afhankelijk van uw informatie, een zeer globale indicatie van uw positie in uw kwestie. Voor een gedetailleerd advies op maat kan op basis van uw informatie een indicatie van onze werkzaamheden en eventuele tarieven worden gegeven.
U kunt uw vraag ook mailen naar info@klopstra.nl. Stelt u daarbij dan de vragen die u heeft zo kort en zakelijk mogelijk. Het meezenden van een bestand met maximaal 4 pagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. Bestanden met meer pagina’s zijn niet geschikt om in het kader van een spreekuur door te nemen. Voor het beoordelen van uw gehele dossier maken wij separate afspraken waarbij u vooraf een indicatie van onze tarieven ontvangt.
Tijdens kantooruren bellen kan uiteraard ook, voor alle vestigingen op nummer: 0599-650853.

 

Plan zelf uw afspraak in.

De door u aangevraagde tijden zijn richttijden. Dit betekent dat wij hiermee zoveel mogelijk rekening houden maar dat het door omstandigheden kan zijn dat wij u de dag van uw voorkeur op een iets eerder of later tijdstip bellen.
Op grond van voor advocaten geldende wettelijke bepalingen bellen wij u vanaf afgeschermde telefoonnummers. Deze ziet u dus niet terug in uw beeldscherm. Neemt u desondanks in dat geval s.v.p. wel de telefoon op. 
Spreekuren zijn bedoeld om u in algemene zin van informatie te voorzien. Onze ervaring is dat wij onze  informatie in ongeveer 10 minuten aan u hebben kunnen geven. Wilt u uw gehele casus door ons laten beoordelen en voorzien van een op maat toegespitst advies dan is een reguliere afspraak meer voor de hand liggend. In beginsel worden in dat geval dan ook tariefafspraken gemaakt. 
Wij verzoeken u de gevraagde informatie in te vullen en de aanvraag in te zenden. Het boeken is een geheel geautomatiseerd proces. Mocht uw gemaakte afspraak vanwege bijzondere omstandigheden komen te vervallen of moet deze verplaatst worden dan krijgt u van ons rechtstreeks bericht.

 

Uw aanvraagtijd is een richttijd. Het kan dus zijn dat u iets eerder of iets later gebeld wordt.

In verband met onze wettelijk vastgelegde geheimhoudingsplicht is het justitie en politie niet toegestaan onze telefoonlijnen af te luisteren, ook niet als wij bellen met een ander telefoonnummer wat wellicht wel door justitie of politie wordt gevolgd. Zodra u met ons nummer (of wij vanaf ons nummer met u) bellen worden eventuele telefoontaps onmiddellijk en volledig geautomatiseerd stop gezet.  

Plan zelf uw afspraak voor één van onze spreekuren:

Laden...

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.